Weekendseng: Gør det lettere at overnatte med baby udenfor hjemmet

Weekendseng: Gør det lettere at overnatte med baby udenfor hjemmet

Som et lille barn, en baby, kan det overnatte ude være en voldsom og overvældende følelse. Det samme gør sig gældende for mor og far, som skal i gang med at pakke og lave tjeklister, så de husker at få alt det vigtigste med. 

Heldigvis kan overnatning væk fra hjemmet gøres lettere og langt mere overskueligt, hvis du kaster penge i retning af en god weekendseng. Med en weekendseng kan baby overnatte stort set overalt.

Medbring selv weekendsengen når I skal sove ud

Hvis I skal på hotel, på ferie eller måske på familietur i sommerhus, er det langt fra sikkert, at der er et oplagt sted baby kan sove. Derfor vælger flere forældre at købe en weekendseng, som de selv kan slæbe med, når det er tid til at sove væk hjemmefra.

Nu skrev jeg godt nok, at de slæber sengen, men i langt de fleste tilfælde fylder sovepladsen faktisk overraskende lidt, ligesom vægten også er til at have med at gøre, så far ikke behøver frygte hold i nakken. De fleste weekendsenge passer fint ned i bagagerummet på bilen, og så er det sådan set bare at komme afsted og folde sengen ud det sted det passer.

Bedsteforældre kan også have glæde af weekendsengen

Hvis I primært overvejer at købe en seng til baby som skal bruges hos bedsteforældrene, kan I også overveje at lade den stå hos dem. Weekendsengen fylder som sagt ikke særligt meget når den er pakket sammen, og kan derfor let gemmes væk i et skab, under sengen eller et tredje sted, når barnebarnet ikke er på besøg.

Måske bedsteforældrene selv kan se fidusen i at have sengen hos dem, hvorfor de måske kan overtales til selv at betale for den.

Rejseseng

En weekendseng kaldes også ofte for en rejseseng, for det er nemlig typisk derfor man vælger at købe den. Fordi man planlægger at ”rejse”. Ikke nødvendigvis til udlandet, men også bare på besøg hos venner eller familie hvor I gerne vil blive og overnatte.

Skal I rent faktisk udenfor landets grænser, så kan sengen også med fordel medbringes. De fleste flyselskaber er okay med, at du også tjekker en seng til barnet ind, så længe den er foldet sammen og er let at håndtere for personalet.

Når I ankommer til hotellet på Mallorca, kan I let pakke sengen ud samtidig med at I er i gang med resten af bagagen. Det giver barnet tryghed at det trods alt kender sin seng, når det skal forholde sig til alle de andre nye indtryk som følger med en rejse udenlands.

Klaus

10.04.2019

Weekendseng, Baby, seng, forældre, babyudstyr

Guides

This website is created with Ucraft
i want a website like this
Ucraft is a free website builder that provides web designers, marketers and business owners with a set of web design tools to start their next awesome project in minutes. No coding or designer skills needed. Go to Ucraft